Radonpalvelut 1

ylabanneri promo
   

icon puhelin

Asiakaspalvelu, Soita 010 323 1000    

Palvelemme sinua arkisin 8.00-16.00

icon sposti

Ota yhteyttä sähköpostitse:

asiakaspalvelu@suomenradonhallinta.fi 

icon yhteys

Yhteystiedot ja yhteydenotto:

Yhteydenottolomake

 Taloyhtion radonmittaus

Tarjoamme kustannustehokasta radonpalvelut taloyhtiöille ja isännöitsijöille

 

Suoritamme radontutkimuksia taloyhtiöille ja niiden yhteydessä sijaitseville liikehuoneistoille. Asukkaiden kanssa toimiminen on työssämme arkipäiväistä ja hoidamme kaikki radonpalvelut ammattitaitoisesti ja asukasystävällisesti. Asiakkaillemme voimme taata laadukkaan, vaivattoman ja kustannustehokkaan radonasioiden hoidon. Emme jätä milloinkaan asiakasta yksin mahdollisten radonongelmien kanssa, vaan, hoidamme kaikki radonprosessit alusta loppuun asti kuntoon. Palvelemme joustavasti myös virka-ajan ulkopuolella mm. taloyhtiön kokouksissa.

 

 

 Taloyhtiön radonmittaus

Toimitamme Säteilyturvakeskuksen hyväksymät radonputkit hyväksytyt edullisesti, nopeasti ja vaivatta. Suoritamme taloyhtiöille myös radonmittauspalvelut kunstannustehokkaasti ja laadukkaasti. Radonmittaustuotteet löydät myös verkkokaupasta www.radontalkoot.fi

 

Taloyhtiöiden radonkorjaukset

Korkeat radonpitoisuudet on aina asia, johon tulee suhtautua oikealla asenteella ja hallituilla toimintatavoilla. Radontorjunnan toimenpiteiden toteutustapa on aina kohdekohtaista ja kaikki vaihtoehdot on järkevä katselmoida ennen päätöksiä. Urakoitsijoiden monenkirjavat radonin poistotarjoukset ovat tyypillisesti myös vaikeasti verrattavia. Radonremonteissa on aina ajateltava ensisijaisesti ihmisille turvallista elinympäristöä vuosiksi eteenpäin, sekä toimien vaikutuksia kohteeseen. Voimme toimia radonkorjauksissa joko suorittajana, valvojana tai asiantuntijana tarjousvertailuissa.

Radonkorjauksista voit lukea lisää... www.radonway.fi

          

logo landauernordic

RadonWay radonkorjaukset

radonway rollup

Palvelemme valtakunnallisesti

 

avainlippu tunnus

Lahetä tiedustelu

Täytä lomake, olemme yhteydessä pikimmiten.

Powered by BreezingForms
Ylös