Radonpalvelut 1

ylabanneri promo
   

icon puhelin

Asiakaspalvelu, Soita 010 323 1000    

Palvelemme sinua arkisin 8.00-16.00

icon sposti

Ota yhteyttä sähköpostitse:

asiakaspalvelu@suomenradonhallinta.fi 

icon yhteys

Yhteystiedot ja yhteydenotto:

Yhteydenottolomake

Euroopan radonyhdistys on hyväksynyt Suomen radonhallinta Oy:n ensimmäisenä radonalan toimijana Suomessa jäsenistöönsä.

era

European Radon Association ERA on radonturvallisuusalan eri toimijoiden muodostama yhdistys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on edistää radonturvallisuutta ja -tutkimusta Euroopassa.

Yhdistys on ainulaatuinen ja sen jäseninä toimii tiedemiehiä, kansallisia terveysviranomaisia, korkealle arvostettuja radonasiantuntijoita ja oman alansa arvostetuimpia toimijoita maailman laajuisesti.

Me Suomen radonhallinta Oy:lla olemme kiitollisia ERA- jäsenyydestä ja tahdomme viedä suomalaista eritysosaamista myös muiden asiantuntijoiden käyttöön yleishyödyllisen yhdistyksen välityksellä. 


 

Suomen radonhallinta Oy:lle on myönnetty pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin korkeimman kategorian AAA-luottoluokitus.

Korkein AAA-luottoluokitus

AAA logo 2016 FI 300Paras AAA-luokitus kertoo, että Suomen radonhallinta Oy on luotettava ja vastuullinen kotimainen yritys. Suomen yrityksistä vain 3.5 % saavuttanut kyseisen AAA-tason luottoluokituksen. Rating-luokituksen lähtökohtana on yrityksen taloutta, taustaa, toimintaa sekä maksutapaa koskeva informaation kerääminen ja analysointi.

Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. Toiminnan positiivinen tausta, keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Olemme luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä, niin hoidetaan sinunkin radonasiat laadukkaasti.


 

radonkorjaus radon saneeraustyot1

Radonkorjaus ja saneeraustyöt ovat lisääntyneet viimevuosina merkittävästi rivitaloissa, kerrostaloissa, sekä työpaikoilla.

Samaan aikaan taloyhtiöiden ja työpaikkojen radontutkimuksia tiedustellaan asiantuntija organisaatioltamme erinäisiin tarpeisiin, joissa palvelemmekin koko Suomessa. Ratkaisemme ja tutkimme myös kesäkaudella radonasioita, vaikka monesti kuvitellaankin, että radonia esiintyy vain talvisin.

Suomen radonhallinta Oy asiantuntijat kiittävät myös Säteilyturvakeskuksen (Stuk) asiantuntijoita pyynnöstä antaa lausunto 2016 päivitettäviin säteilyturvavaatimuksiin.

Oli radonasiasi mikä tahansa niin voit olla meihin yhteydessä.

          

logo landauernordic

RadonWay radonkorjaukset

radonway rollup

Palvelemme valtakunnallisesti

 

avainlippu tunnus

Lahetä tiedustelu

Täytä lomake, olemme yhteydessä pikimmiten.

Powered by BreezingForms
Ylös